Pensasleikkuri on erinomainen apuväline sekä pihan että puutarhan pensaiden ja pensasaitojen leikkaamiseen. Sen avulla harvennat lehti- ja marjapensaat keväällä ennen uusien silmujen tuloa sekä trimmaat havu- ja pensasaidat tasaiseksi alkusyksyllä tuossa tuokiossa. Leikkaaminen lisää pihan ja puutarhan viihtyisyyttä ja pitää pensaat ja pensasaidat hyväkuntoisina. Harvennus pensasleikkureilla varmistaa hyvän marjasadon myös seuraavana vuonna, ja sen ansiosta rapistuneet pensaat ja pensasaidat pääsevät uuteen loistoonsa. Pensasleikkuri soveltuu lisäksi koristepuiden ja muiden pienempien puiden oksien leikkaamiseen. Merkkitietoiselle valikoimastamme löytyy esimerkiksi legendaarinen Stihl pensasleikkuri sekä toimintavarma Husqvarna pensasleikkuri. Pensasleikkurit niin bensakäyttöisenä, akkukäyttöisenä kuin myös sähkökäyttöisenä löydät Puutarhakoneen monipuolisesta valikoimasta!

 

Pensasleikkurin valinta

Olipa valintasi bensa-, sähkö- tai akkukäyttöinen pensasleikkuri, et voi mennä harhaan. Jokaiselle pensasleikkurille löytyy käyttökohteensa ja tilanteensa. Bensaleikkurista löydät varmasti tehoja työskentelyyn. Sähköleikkurista ekologinen valinta vai akkukäyttöisen helppous. Entä mietitkö onko leikkurille tarpeeksi käyttöä? Valitse monipuolinen pensasleikkuri jatkovarrella tai hanki leikkuri esimerkiksi taloyhtiön käyttöön ja säästä näin kuluissa. Muista myös käyttökohde. Onko tarkoituksena leikata matalaa, korkeaa vai pitkää pensasaitaa? Onko tarkoituksena muotoilla pensasaitaasi tai pensasta? Valitse kolmesta eri päätyypistä: pitkävartinen, yksipuolisella tai kaksipuolisella terällä varustettu pensasleikkuri. Laajassa valikoimassamme mm. Husqvarnan, Stigan ja Stihlin pensasleikkurit.

- Pitkävartisella pensasleikkurilla saat suuremman ulottuvuuden. Pitkävartinen pensasleikkuri on suunniteltu korkeiden ja matalien pensasaitojen ja pensaiden leikkuuseen sekä pintakasvillisuutta varten.

- Yksipuolisella terällä varustetulla pensasleikkurilla leikkaat pääosin suoria pensasaitoja ja pitkän terän avulla on mahdollista leikata laajoja alueita kerralla.

- Kaksipuolisella pensasleikkurilla muotoilet ja leikkaat pääosin rinnankorkeudella olevia pensasaitoja ja pensaita.

Autamme sinua mielellämme pensasleikkurin valinnassa, mm. chattimme kautta. Tee valintasi laajasta valikoimastamme jo tänään!