ILMAINEN TOIMITUS!

 

Markkinoiden turvallisin, tehokkain ja helppokäyttöisin infrapunalämmitin.

Jopa 3 vuoden takuu! Korjaukset hoidetaan asiakkaan luona. Rex Nordicilla on laaja valikoima tuotteita, jotka lämmittävät säilytystilaa, taloa, hallia tai mitä tahansa lämpöä tarvitsevaa paikkaa.

Infrapunalämmityksemme ovat täydellisiä suljetuille paikoille, koska ne lämpenevät hyvin nopeasti ja ovat lähes hajuttomia. Ne eivät myöskään polta, mikä tarkoittaa, että voit sijoittaa ne lapsien ja eläimien lähelle.

AIRREX AH-200I INFRAPUNALÄMMITIN DIESEL/POLTTOÖLJY

AIRREX AH-200I INFRAPUNALÄMMITIN DIESEL/POLTTOÖLJY

Tilattavissa
1990.00 € 1604.84 € alv. 0%
| Tuotetiedot
AIRREX AH-300I INFRAPUNALÄMMITIN DIESEL/POLTTOÖLJY

AIRREX AH-300I INFRAPUNALÄMMITIN DIESEL/POLTTOÖLJY

Tilattavissa
2390.00 € 1927.42 € alv. 0%
| Tuotetiedot
AIRREX AH-720 INFRAPUNALÄMMITIN SÄHKÖ

AIRREX AH-720 INFRAPUNALÄMMITIN SÄHKÖ

Tilattavissa
370.00 € 298.39 € alv. 0%
| Tuotetiedot

TIESITKÖ NÄMÄ UUSISTA AIRREX i-SARJAN LÄMMITTIMISTÄ?

Uudet Airrex lämmittimet keräävät paljon kiitosta wifin tuomista uusista mahdollisuuksista. Keräsimme teille usein kysyttyjä kysymyksiä.

 

Voiko laitetta käyttää ilman sovellusta tai wifiä?

Kyllä voi. Laite toimii myös kuten aikaisemmat mallit. Voit hallita sitä laitteessa olevalla ohjauspaneelilla tai mukana tulevalla kaukosäätimellä.

Airrex lämmittimet ovat täysin toimivia laitteita ilman verkkoyhteyttäkin. Silloin ainoastaan etävalvonta ja -hallintaominaisuudet ovat poissa käytöstä.Kuinka pitkästä sähkökatkosta wifi-mallit selviävät?

Sähkökatkon pituudella ei ole väliä, koska tieto tallentuu niin sanottuun Flash-muistiin joka on haihtumaton muistityyppi.

Tieto säilyy jopa 10 vuotta vaikka virta kytkettäisiin pois.

Voit käyttää siis myös etäohjattavaa pistorasiaa.Mihin puhelimiin mobiilisovellus löytyy?

Lämmitintä hallitaan Airrex sovelluksella, joka löytyy sekä Androidille Google Play -kaupasta, että Applen puhelimiin AppStoresta.Miten laitetta ohjataan etäyhteydellä?

Airrex mobiilisovellus toimii samalla tavalla kuin laitteen ohjauspaneeli. Airrex i-mallit ovat hallittavissasi etänä mistä päin maailmaa tahansa Airrex sovelluksen kautta. Sovelluksessa näet reaaliajassa mm.
– Lämmitettävän tilan lämpötilan
– Polttoaineen määrän
– Onko lämmitin käynnissä juuri nyt
– Virheilmoitukset

Voit siis hallita lämmitintä samalla tavalla, kuin olisit fyysisesti laitteen vieressä, sillä poikkeuksella että täysin sammuksissa olevaa laitetta ei pysty etäohjauksella erikseen käynnistämään.

 

Miten voin ohjata lämmitintä etäyhteydellä tilassa, jossa ei ole wifiä?

Lämmittimien kanssa voi käyttää mitä tahansa reititintä / mokkulaa kunhan se tukee 2,4GHz:n tajuutta ja on tarpeeksi pieni mahtumaan sille tehtyyn koloon. Mitä tapahtuu joa kenttä / wifi-yhteys häviää?

Mikäli WiFi hukkuu, laite jatkaa toimintaa normaalisti niillä asetuksilla, jotka siihen on asetettu kunnes polttoaine loppuu.

Mikäli laite löytää verkon jossain kohtaa uudestaan, voit taas hallita sitä sovelluksen kautta. Laite ei vaadi sovelluksen käyttämistä tai verkkoa.

Voit käyttää laitteen fyysistä ohjauspaneelia tai mukana tulevaa kaukosäädintä.Voiko useampi henkilö hallita sovelluksen kautta lämmitintä?

Kyllä voi. Kaikkien täytyy vain olla kirjautuneena sovellukseen samalla tunnuksella.
 

 

4G MOKKULA

4G mokkula i-sarjan Airrex lämmittimiin. Mokkulan avulla voit käyttää i-mallin lämmittimiä Airrex sovelluksella etänä, vaikka lämmitettävässä tilassa ei olisi käytössä WiFi-verkkoa.

4G mokkulan lisäksi tarvitset MINI SIM-kortin.